PápaiTrans

Autószállítás

AUTÓMENTÉS – AUTÓSZÁLLÍTÁS BELFÖLDÖN ÉS KÜLFÖLDÖN

26 éves múltunkból elég tapasztalatunk gyűlt össze ahhoz, hogy autóját, de akár Önt is biztonságban szállítsuk a megadott célba.

Autómentőnk elérhetőségén a nap 24 órájában hívható, de az autószállításra való igény, a cég bármely más elérhetőségén is jelezhető. A bejövő megkeresések adatait a számítógép rögzíti, hogy aztán pontos egyeztetés után a lehető leghatékonyabb és legolcsóbb megoldást kínálhassuk ügyfeleinknek. Az autómentő hívása előtt érdemes felkészülni, hogy több kérdésre is válaszolnunk kell.

Amint a közösen feltett kérdéseket sikerült megválaszolnunk, mérlegeljük a helyzetet és kiválasztjuk, mely telepünk, melyik járműve legalkalmasabb a feladat megoldására, milyen díjért tudjuk vállalni a mentést. Megállapodás után az Ön rendelkezésére álló szolgáltatás, úgy indul, akár egy taxi, és járművünk a vállalt határidőn belül a helyszínre érkezik.

Az autómentő megérkezése után a hibás gépjárművet felvontatjuk a trélerre, és megbeszélt helyszínre szállítjuk. Ügyfeleink kérésére, szerviz kapcsolatunk vagy csere autó lehetőségünk is rendelkezésükre áll.

 

HÍVJON ÉS KÉRJEN DÍJMENTES ÁRAJÁNLATOT +36 30/694-11-05

Ajánlatkérés
Visszahívás